KILROY Sweden

Vill du jobba på ett ungt, dynamiskt och internationellt företag och är passionerat intresserad av resor, försäljning och kundservice? Då borde du söka jobbet som resesäljare hos KILROY i Stockholm.

Om KILROY

KILROY är specialiserade på skräddarsydda produkter och tjänster för ungdomar och studenter. Vare sig det är att resa runt i världen eller att studera en eller flera terminer utomlands är vårt mål att uppfylla den drömmen och hjälpa våra kunder att utforska livet genom resor och upplevelser.

KILROY Sverige är en del av KILROY International. Vår historia går tillbaka till 1946 och koncernen är idag marknadsledande och verksam i Danmark, Norge, Finland, Nederländerna, Belgien, Island, och Polen, där ungefär 400 kollegor arbetar och vi omsätter årligen ca.1,7 miljarder. Läs mer på www.kilroy.se. I Sverige omsätter vi ca 225 miljoner årligen och har 32 medarbetare på våra kontor i Stockholm, Göteborg och Lund.

Om tjänsten

Som Resesäljare hos KILROY ägnar du dina dagar åt att skräddarsy och paketera reseupplevelser som jordenruntresor, surf- och dykresor, volontärresor och andra spännande resor åt unga backpackers som ska ut i världen. I rollen ingår det att hjälpa dina kunder så att deras resor blir precis så häftiga som de bara kan bli. Du använder dig av mail, chatt, telefon och har fysiska möten i butiken där du ser till att våra kunder får sina resedrömmar gå i uppfyllelse. Du drivs av att driva människor framåt, se resultat och få kunder inspirerade och förväntansfulla inför deras nybokade reseäventyr!  

Om dig

Precis som dina kollegor på KILROY är du berest och älskar möten med människor. Du är personen som älskar att ge folk restips på facebook och på hjälper mer än gärna människor att hitta rätt när de är ute och reser. Hos oss drivs du av att få hjälpa kunder, nå uppsatta mål och du är en vinnarskalle. Hos KILROY är vi positiva och älskar att se våra kunder le ordentligt innan de lämnar vår butik, så visst vill vi att du också är en glad prick! Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning och/eller kundservice och är en strukturerad person som inte låter saker falla mellan stolarna.  

I ditt DNA letar vi efter att du

 • Är målinriktad och motiveras av resultat
 • Är en lagspelare med god kommunikationsförmåga
 • Har en utmärkt förmåga att lyssna och är en snabb tänkare
 • Är alltid öppen för att lära sig nytt och utvecklas
 • Är driven, kan hålla motivationen uppe och få arbetet gjort i tid, korrekt och konsekvent
 • Är IT-kunnig och bekväm med olika system som dina dagliga verktyg 

Din erfarenhet

 • Måste ha rest i olika delar av världen under en längre period
 • Har dokumenterad erfarenhet av försäljning och kundservice
 • Flytande engelska – i både skrift och tal
 • Plus i kanten om har erfarenhet av bokningssystem, vi jobbar i Sabre 

Vi erbjuder

 • Drivna kollegor i en dynamisk, ung och internationell arbetsmiljö
 • Ett meningsfullt jobb – Dreams, we make them happen!
 • Modernt kontor i hjärtat av Stockholm
 • Introduktionsprogram och kontinuerlig utbildning och utveckling
 • Konkurrenskraftig lön med bonus, pension, resor och andra förmåner 

Om rekryteringsprocessen

Så, finns det en match mellan dig, tjänsten och KILROY? Om ovanstående beskrivning får ditt hjärta att slå några extra slag så skicka in din ansökan redan idag! Vi går igenom ansökningar löpande och avser att tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sebastian Kindström på seki@kilroy.se eller 08-4029330

Anställningsform Fastansat
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Land Sverige
Referensnummer 2018/160
Publicerat 2018-12-20
Sista ansökningsdag 2019-01-20

Tilbage til Ledige stillinger